javascript:void(0)
Don't believe everything i've said, heck, don't believe anything. Learn to differentiate facts and personal opinions. Do your OWN research, then, CHOOSE what to believe.

Wednesday, May 30, 2012

kambing



kambing, takutkan air.
lebih senang dengan kepanasan dari segala yang sejuk.
tak ada siapa pun yang boleh memastikannya dengan tepat,
adakah ia suatu bentuk balasan ataupun penyucian?
kalau ingin jadi manusia, maka kambing harus miliki kesabaran.

mungkin kena google adakah kambing juga mengalami sakit perut?

********************************************************************************************

mode gelabah nak exam. ugh.
rasa sangat ketinggalan berbanding orang lain.

6 comments:

norashikin rahmat said...

beware. butterfly in your stomach.
Good Luck, Maher sunbae! :D

eina said...

jangan malas2 mandi maher... try baca petua kecerdikan syeikh imam al ghazali.

Maher said...

@norashikin : adakH sy prlu google butterfly in goat's stomach? :)

@kenapa sy pulak yg kena mandi ni...sy cerita psl kambing....;)

Sbenarnya kambing trsebut tk sihat, demam...tapi tak ada org pun nk doakan die...kesian

Maher said...
This comment has been removed by the author.
norashikin rahmat said...

mana ada orang buat announcement doa. 'Weih kambing, tadi aku doakan kau. kau bila nak doakan aku?' ~~ kata kerbau yang sedang menikmati hujan yang membasuh kesemua lumpur.

Maher said...

Cehhh -- menarik. Buat ap nk britahu kan. Tp ni mmg kes dua hari lps, hny smlm br tulis sbb tk snggup nk biar ayat trsebut trlintas bgtu saja...