javascript:void(0)
Don't believe everything i've said, heck, don't believe anything. Learn to differentiate facts and personal opinions. Do your OWN research, then, CHOOSE what to believe.

Thursday, June 9, 2011

Tenggelam


Ok saya takde masa. Alang-alang saya terjumpa tulisan ni di celah-celah buku yang saya nak cari untuk membantu menghadapi exam, baiklah saya taip balik letak kat blog.

Gambar ini obvious sekali bukan saya



Kalau boleh aku ingin selalu tenggelam
dalam cinta dan perenungan
kerana saat itu
runtunan dunia dan hawa nafsu menjadi bisu

terbentang jalan lurus di hadapan hati
hati pun melangkah dalam tunduk



Blog updated...rushing style. lol.


3 comments:

Ili Nadhrah @ Kinder Bueno said...

maksud yang mendalam :)

MofarRahman said...

waaa maher. sejak bila rambut kau jadi panjang tu? hesh2. tak nak ngaku lak gambar sdri. hensem aaa maher!



(ape lagi.. bayaa aa pnat ak puji. weh, nati nanti nak pau ko nye 'tenggelam' ni. bye!

Maher said...

@ilinadhrah : :)


@mofar : ak rasa gambar dlm tuh lg menyerupai ko kot...saiz pun sama...hahah nak kena bayar ke? ak dh promote gambar ko dlm nih pun daH cukup bagus....hahah