javascript:void(0)
Don't believe everything i've said, heck, don't believe anything. Learn to differentiate facts and personal opinions. Do your OWN research, then, CHOOSE what to believe.

Saturday, February 25, 2012

Feri Terakhir


Dah lama tak recommend cerita melayu. Antara cerita yang best ditengok adalah Feri Terakhir.

Pelakon: Azad Jasmin, Eira Syazira, Maimon Talib, Nuremy Ramli



Boleh tengok online di http://www.malaymoviesfull.net/2012/02/feri-terakhir.html

Cerita mengisahkan tentang seorang cacat yang mencari makna hidup dalam cinta walaupun ditentang oleh orang kampung yang busuk hati. Ok ewww dan lol sebab tetiba rasa ayat tuh kondem cerita ini pula.

"Kalau aku, dah lama dah amik Nuremy Ramli (Suria) daripada Eira Syazira (Aisyah). Apa benda yang susah sangat?"
-tak tahu sape cakap


Di kesempatan ini ingin lah memetik kata-kata daripada facebook Nisrin Insyirah yang banyak memuatkan kata-kata best.

"Sometimes you have to stop looking for what's not there, and just focus on what's in front of you."

Jadi seriously memang kau patut amik Suria daripada menunggu Aisyah tuh. Duh.






diambil dari sini

Seriously, muka dia macam seseorang. Duh sekali lagi.

No comments: